Kurssit

Ensinuolet

Ensinuolet-kurssi on kuuden kurssikerran mittainen jousiammunnan alkeiskurssi, jota järjestetään Suomen Jousiampujain Liiton jäsenseuroissa ympäri Suomea. Yksittäinen kurssikerta on kahden tunnin mittainen, joten kokonaiskesto on 12 tuntia. Kurssilla saat hyvät perustaidot jousiammuntaharrastukselle.

Kurssilla saat asiantuntevaa lähiopetusta, jonka lisäksi jokaisen kurssikerran jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, jossa kerrataan kyseisen oppitunnin aiheet videoin ja tekstein, luodaan kurkistus tulevaan oppituntiin ja tuodaan jousiammuntatietämystä hieman laajemmin taustalta.

Huom. Kursseilla käytetään seruran vastakaarijousia ja perusteet opetellaan näillä. Samat perusteet pätevät kuitenkin myös taljajouseen ja pitkäjouseen. Vaikka oma kiinnostus suuntautuisi näihin, on kurssista silti hyötyä perusteiden oppimisessa.

www.ensinuolet.fi

11.11.2016 alkava kurssi

Kurssi järjestetään perjantaisin kello 18-20 ja sunnuntaisin kello 16-18 Tuulimäen hallilla. Kurssikertoja on yhteensä kuusi ja viimeinen niistä on 27.11.

Kurssi on suunnattu aikuisille ja yli 14 vuotiaille nuorille. Alle 14 vuotiaille suosittelemme lajin opetteluun seuran viikoittain kokoontuvia ohjausryhmiä.

Kurssin hinta on 135 € aikuisilta ja 90 € junireoilta (seuran jäsenille 90 € / 65 €).

Ilmoittautuminen osoitteeseen info@hood-espoo.fi. Kerro ilmoittautumisessa ainakin nimi, ikä ja kätisyys. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä ennen kurssin alkua. Huom. paikkoja kurssille on rajoitetusti.

Erikoiskurssit

Jatkokursseja eri jousille järjestetään tarpeen mukaan. Kysy listätietoja ohjaajilta hallilla.

Maastoammuntakurssi järjestetään seuraavan kerran touko-kesäkuun vaihteessa 2016.