Kurssit

Ensinuolet

Ensinuolet-kurssi on kuuden kurssikerran mittainen jousiammunnan alkeiskurssi, joka keskittyy tähtäinjouseen. Kurssia järjestetään Suomen Jousiampujain Liiton jäsenseuroissa ympäri Suomea. Yksittäinen kurssikerta on kahden tunnin mittainen, joten kokonaiskesto on 12 tuntia. Kurssilla saat hyvät perustaidot jousiammuntaharrastukselle.

Kurssilla saat asiantuntevaa lähiopetusta, jonka lisäksi jokaisen kurssikerran jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, jossa kerrataan kyseisen oppitunnin aiheet videoin ja tekstein, luodaan kurkistus tulevaan oppituntiin ja tuodaan jousiammuntatietämystä hieman laajemmin taustalta.

Huom. Kursseilla käytetään seuran vastakaarijousia ja perusteet opetellaan näillä. Samat perusteet pätevät kuitenkin myös taljajouseen ja pitkäjouseen. Vaikka oma kiinnostus suuntautuisi näihin, on kurssista silti hyötyä perusteiden oppimisessa.

www.ensinuolet.fi

08.10.2018 alkava kurssi

Kurssi järjestetään maanantaisin kello 17 – 19 Tuulimäen hallilla. Kurssikertoja on yhteensä kuusi ja viimeinen niistä on 12.11.2018. Kurssille otetaan 6 ampujaa.

Kurssi on suunnattu aikuisille ja yli 14-vuotiaille nuorille. Alle 14-vuotiaille suosittelemme lajin opetteluun seuran viikoittain kokoontuvia ohjausryhmiä. Suosittelemme ainakin seuran kaksituntisen kokeilun käymistä ennen kurssia.

Kurssin hinta on 135 € aikuisilta ja 90 € junioreilta (seuran jäsenille 90 € / 65 €). Hinta sisältää käsisuojan, sormiläpän ja -lenkin.

Ilmoittautuminen osoitteeseen info@hood-espoo.fi. Kerro ilmoittautumisessa nimi, ikä ja kätisyys. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä ennen kurssin alkua. Ohjaajana Marja.

Erikoiskurssit

Jatkokursseja eri jousille järjestetään tarpeen mukaan. Kysy listätietoja ohjaajilta hallilla.

Maastoammuntakurssi järjestetään seuraavan kerran touko-kesäkuun vaihteessa 2019.