Junioriryhmät

Junnuryhmät

  • Suunnattu 8-13 -vuotiaille nuorille.
  • Junnuryhmiä on kaksi ja ne kokoontuvat kerran viikossa. Talvikaudella toinen ryhmä kokoontuu tiistaisin kello 16.30 – 18.00 ja toinen torstaisin kello 15.30 – 17.00. On myös mahdollista osallistua molempien ryhmien toimintaan.
  • Osallistumismaksu 20 € / kk.

Ryhmiin otetaan korkeintaan 10 nuorta ja minimiosallistujamäärä on 5. Vetäjänä toimii Hoodin liikunnanohjaaja Marja Raisoma.

Ryhmissä opetetaan jousiammuntaa pääosin vastakaarijousilla, mutta tarvittaessa myös muilla. Toimintaan kuuluu jousiammunnan lisäksi monipuolista oheisliikuntaa, joka harjoittaa tasapainoa, silmän ja käden yhteistyötä sekä motorisia taitoja. Ryhmissä rohkaistaan kilpailemiseen mutta monipuolinen jousiammunnan harjoittaminen ja nuoren liikunnallinen kehittyminen kokonaisuudessaan ovat keskipisteenä.

Junnuryhmään voi hakea, kun on seuran jäsen ja ampunut säännöllisesti alkeisvuoroilla.

Nuorten ohjausryhmä

  • 13-18 -vuotiaille suunnattu junioriryhmä
  • Kokoontuu talvikaudella keskiviikkoisin kello 16.00-18.00 ja lauantaisin kello 13.30-15.30.
  • Osallistumismaksu 40 € / kk.

Ryhmään otetaan korkeintaan 10 nuorta ja minimiosallistujamäärä on 5. Vetäjänä toimii Hoodin liikunnanohjaaja Marja Raisoma.

Ryhmässä opetetaan ensisijaisesti tähtäinjousella ampumista mutta tarvittaessa myös muita jousityyppejä, varsinkin jos muu kuin tähtäinjousi kiinnostaa kilpailumielessä. Toimintaan kuuluu jousiammunnan lisäksi monipuolista oheisliikuntaa, joka harjoittaa myös ammunnassa vaadittavaa lihaskuntoa lihaskoordinaation ohella. Ryhmässä rohkaistaan kilpailemiseen mutta monipuolinen jousiammunnan harjoittaminen ja nuoren liikunnallinen kehittyminen kokonaisuudessaan ovat keskipisteenä.

Ryhmään osallistuvilta nuorilta toivotaan halua kehittyä jousiammunnassa ja sitoutumista ryhmän toimintaan ja lajia tukevaan oheisharjoitteluun.

Ryhmiin hakeminen

Hae ohjausryhmään!

Ryhmiin hyväksymisistä päättää viime kädessä seuran vastuuvalmentaja, ryhmän vetäjän esityksestä.

Stipendit

Vähävaraiselle junioriampujille seura voi myöntää stipendin, jolla korvataan osittain tai kokonaan ohjausryhmästä muodostuvat kulut (jousen kanssa harrasteryhmässä 40 €/kk). Stipendin saadakseen ampujan on oltava motivoitunut jousiampuja ja sitouduttava ohjausryhmän jäsenyyden vaatimuksiin. Stipendistä päättää seuran hallitus.

Välinelainat

Junioreiden ohjausryhmissä oleville tarjotaan tarvittaessa seuran jousi käyttöön hintaan 10 €/kk mutta oma jousi on suositeltavaa hankkia 6 kk jälkeen (tähtäinjousi, kysy lisää tarvittaessa muista jousista). Jousesta ja nuolista peritään 100 euron pantti.