Espoon kaupunki avaa Tuulimäen ammuntahallin 1.2.21 ja alle 20 vuotiaiden harjoittelu on nyt taas mahdollista erityistä varovaisuutta noudattaen. Junioreille on käytössä omat erilliset vuorot. Espoo kaupunki on ohjeistanut, että harjoittelu on mahdollista vain suljetuissa ryhmissä ja hallille tultaessa ja sieltä poistuttaessa on käytettävä maskia, lukuun ottamatta varsinaista ammuntaharjoittelua. LISÄKSI HUOMATTAVA, ETTÄ JUNIORIEN VANHEMMAT, HUOLTAJAT JA SATTAJAT EIVÄT VOI TULLA TUULIMÄKEEN SISÄLLE, VAIN JUNIORELLE  ITSELLEEN ON SISÄÄNPÄÄSY TUULIMÄKEEN.

Lisäksi tuulimäessä harjoittelee Hoodin maajoukkueampujia omilla vuoroillaan. Maksimimäärä harjoittelijoita per pääty on 9 eli 1 ampuja per tausta.  Pyritään myös pitämään kokoajan turvavälit ja vältetään pukuhuoneiden käyttöä.

Pyrimme kehittämään jonkinlaisen kirjanpitosysteemin millä voimme kontrolloida ketkä ovat olleet yhtä aikaa hallilla, joten pyydän, että kaikki juniorit ilmoittavat  minulle halukkuudestaan harjoitella nyt helmikuussa ( email: ari@hood-espoo.fi ), niin toimitan ohjeet miten tätä laskuria käytettään.  

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi, kunnes toisin ilmoitetaan.